Τρόποι Πληρωμής

 

 

Πιστωτική – Χρεωστική Κάρτα

Ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος αποπληρωμής της παραγγελίας σας, μέσω χρέωσης της κάρτας σας η οποία συνδέεται με τον  προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό σας.

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

PayPal

Η παραγγελία μέσω paypal είναι παγκοσμίως διαδεδομένη με εκατομμύρια χρήστες ανα τον κόσμο και παρέχει μέγιστη ασφάλεια. Συνήθως επιλέγεται από κάποιον που διαθέτει ενεργό λογαριασμό στο paypal.

Aντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας .Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις της Ελλάδος.

Τρόποι αποστολής

Θα παραλάβετε την παραγγελία σας σε 2-4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που λάβαμε την παραγγελία σας με speedex courier. Οι παραπάνω αναφερόμενοι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να τροποποιούνται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή απρόβλεπτων συνθηκών (π.χ πανελλαδική απεργία εργαζομένων στις μεταφορές κοκ).